Zeker het proberen waar; kitesurfschool Zeeland

Kitesurfen is een betrekkelijk jonge sport, maar heeft het binnen korte tijd wel een grote groep enthousiastelingen wereldwijd achter zich gekregen. Nederland maakt daar gelukkig ook deel van uit en wordt de sport ondersteunt en verder uitgedragen door kitesurfschool Zeeland. Er is daarbij niets aan het toeval overgelaten. Kitesurfen stelt geen hoge eisen aan de beoefenaars en is iedereen van 8 tot 88 jaar welkom bij kitesurfschool Zeeland.

Altijd de meeste geschikte locatie

Bij kitesurfschool Zeeland is er namelijk gekozen voor een dynamische aanpak. Er wordt niet op de wind gewacht, maar wordt die opgezocht en tegemoet gereden. De mobiele unit van kitesurfschool Zeeland is uitgerust met alle gemakken, van douches tot aan kleedkamers. Nog even je mail controleren of online-informatie opvragen? Er is ook wifi beschikbaar voor alle cursisten. Maar daar gaat het er in hoofdzaak dus niet om. Het doel is om kennis te maken met kitesurfen. Eerst zullen daarom alle basisprincipes worden uitgelegd door de ervaren instructeurs. Omdat kitesurfschool Zeeland IKO – gecertificeerd is, wordt geen enkel aspect van deze unieke sport overgeslagen.

Garantie op wind

Het moet wel helemaal gek lopen als er geen wind beschikbaar zal zijn op de cursusdagen. Het reserveren vindt online plaats en krijgen de cursisten op tijd de juiste locatie doorgespeeld. Die liggen niet ver uit elkaar en bestaat er de mogelijkheid om gratis te parkeren. Meer dan enthousiasme is er verder niet nodig omdat al het benodigde, ook de wetsuits, bij kitesurfcursus Zeeland kunnen worden gehuurd. Wie al over het nodige beschikt, is natuurlijk geheel vrij om daarmee te deel te nemen. Dankzij het ruim aanbod van cursussen wordt door kitesurfschool Zeeland aan iedereen de mogelijkheid geboden om zelf de extase van het kitesurfen mee te maken. Komt er nog bij kijken dat aan elke cursist een IKO-card wordt verstrekt.