Zeer tevreden met mijn nieuwe badminton rackets van All Rackets

logo_allrackets

Een aantal dagen geleden ging ik op het internet op zoek naar nieuwe badminton rackets. Toen ik hier op het internet naar op zoek ging kreeg ik erg veel zoekresultaten van zeer veel verschillenden bedrijven die rackets aanbieden. 

Terecht gekomen op de webshop van All Rackets 

Toen ik op het internet op zoek ging naar badminton rackets kreeg ik zeer veel zoekresultaten van bedrijven die racket aanbieden. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken sprak mij de website van All Rackets mij absoluut het meeste aan. Op de website staat onder nader vermeld dat het bedrijf:

  • voordelige prijzen hanteert
  • een showroom heeft
  • snel levert
  • garantie geeft op de producten die je aanschaft

Dit sprak mij allemaal super erg aan waardoor ik besloot om een bezoek aan de showroom van het bedrijf  te brengen om een aantal racket met elkaar te vergelijken. 

Adidas racket

Zeer uitgebreid en vriendelijk geholpen door een van de verkopers 

In de showroom werd ik erg vriendelijk en super uitgebreid geholpen door een van de verkopers met het maken van de juiste keuze. Nadat we een aantal rackets met elkaar hadden vergeleken besloten ik om over te gaan tot aankoop. Het racket waren namelijk aangeboden voor een zeer voordelige prijs wat ik zelf erg aantrekkelijk vond. Daarom raad ik dit bedrijf ook absoluut aan iedereen aan die op zoek is naar goede en mooie badminton producten.