Voordelen small group training Arnhem

small group training Arnhem

Een small group training Arnhem brengt vele voordelen met zich mee. Er zijn ook veel andere opties zoals voor jezelf trainen of 1 op 1 met een personal trainer. Elk persoon vindt wat anders fijn en vaak weten mensen niet waar ze voor moeten kiezen. Het is daarom belangrijk om te weten wat voor voordelen en nadelen het met zich meebrengt als je ergens voor wilt kiezen. 

small group training Arnhem

Voordelen van small-group training in Arnhem

  • Motivatie is hoger met een kleine groep, want je kunt elkaar motiveren om door te gaan. Als je met een kleine groep traint dan heb je ook vaak dat je elkaars tempo wilt bijhouden en je wilt dan niet gaan opgeven. De personal trainer kan je ook goed motivatie geven en veel aandacht aan je besteden, omdat jullie met een kleine groep zijn. 
  • Er is veel variatie. Met small group training Arnhem leer je snel allerlei oefeningen en kun je ook snel apparaten beoefenen. Je leert met een small group ook de juiste technieken en houdingen die je moet aannemen. Vooral oefeningen gebaseerd op het opbouwen van spierkracht, tot cardio- en flexibiliteitsoefeningen is het belangrijk om de juiste houdingen aan te nemen. De variatie is erg groot en wanneer je meer dan 1 keer per week traint heb je kans op meerdere trainers. Elke trainer heeft zijn eigen manier van lesgeven en daardoor gaat het ook variëren. 
  • Je krijgt meer persoonlijke aandacht dan in een grote groep.