Ontdek sporten bij Sportcentrum Alphen!

Sportcentrum Alphen is waar ik sport. Ik was al een tijdje op zoek naar een leuke sportschool bij mij in de buurt, ik wilde namelijk actief gaan werken aan mijn goede voornemens. Gezonder eten en meer bewegen zijn mijn persoonlijke doelen. Één doel daarvan (meer bewegen) bereik ik door regelmatig te gaan sporten bij mijn sportschool in Alphen. Meer weten?

Over Sportcentrum Alphen

Sportcentrum AlphenDe naam zegt het natuurlijk al, Sportcentrum Alphen is gevestigd in Alphen. Deze sportschool is gevestigd in mijn woonplaats waardoor de bereikbaarheid voor mij heel goed is. Bij deze sportschool kun je diverse groepslessen volgen, namelijk: Xcore, Bodypower, Dance-Fit, Step-Fit en Core training. Maar het is ook mogelijk om andere sporten te beoefenen zoals voetbal, hockey, badminton en tennis. Er is genoeg keuze dus! Ik ben lid geworden bij deze sportschool omdat ik graag aan mijn conditie wilde werken en sterker wilde worden. Inmiddels sport ik nu een maandje en merk ik nu al progressie! Sportschool Alpen helpt mij mijn doelen te behalen en motiveert mij om regelmatig te gaan sporten. Ideaal!

Maak kennis met de sportschool in AlphenSportcentrum Alphen

Wanneer je op zoek bent naar een leuke sportschool in Alphen, dan kan ik je Sportcentrum Alphen zeker aanraden. Twijfel je of weet je niet zeker of deze sportschool wel iets voor je is? Dan ben je altijd van harte welkom om eens te gaan kijken. De baliemedewerkster geeft je graag een rondleiding door het gebouw en alle zalen en je kunt wanneer je dit wilt ook meteen een proefles gaan volgen. Zo krijg je een goed beeld van de sportschool, je wilt natuurlijk van te voren wel weten waar je aan begint. Zo ben ik hier ook terecht gekomen en mijn ontvangst was erg hartelijk. Er werd uitgebreid naar mijn verhaal geluisterd en samen met hun heb ik mijn sportdoelen opgesteld.