Massage verhielp deels mijn rugklachten

Rowin

Klik hier voor meer informatie! Al een lange tijd had ik last van rugklachten. De klachten ontstonden nadat ik een half jaar in een tuincentrum heb gewerkt en mezelf voornamelijk bezighield met het afbouwen van bloemenkarren. Omdat ik bij deze werkzaamheid steeds moest bukken en platen moest optillen, kreeg ik last van mijn rug. Toen ik bij de dokter kwam, verwees hij me er op dat ik het beste een bezoekje of meerdere bezoekjes kon brengen aan een masseur.

Sporten

Wist zeker dat ik een bezoekje zou gaan brengen

Met dit advies ging ik vervolgens op zoek naar een masseur voor mijn rug. Ik deed informatie hierover op bij een oom van mij. Hij vertelde me dat ik het beste kon gaan voor een ‘’pitjit massage’’. Ik vond deze soort massage uiteindelijk bij personal trainer Arnhem. Op de site van personal trainer Arnhem las ik dat deze massage vooral als pittig wordt ervaren. Ook las ik dat het klachten direct zou kunnen verhelpen. Toen ik deze informatie las wist ik zeker dat ik bij personal coach een bezoekje zou brengen.

‘’Komen nog een aantal massages bij’’

Daarom nam ik contact op met personal trainer Arnhem voor de massages. Toen ik belde werd ik meteen uitgenodigd voor een gesprek. Bij het gesprek op locatie werd mij alles haarfijn uitgelegd. Na het gesprek heb ik samen met personal trainer Arnhem een akkoord bereikt over een aantal massages. Ik koos voor 5 massages om mijn rugklachten te laten verminderen. Toen ik de eerste massage had gehad, wat ik vooral een pittige massage vond, merkte ik meteen dat het de klachten zou gaan verminderen. Ik voelde dat mijn rug lekker los kwam. Nu ik al 4 massages heb gehad, kan ik zeggen dat mijn klachten voor de helft weg zijn. Ik merk het met alles. Zo voel ik veel minder pijn bij tillen en bukken. Ik ben dus erg tevreden over de pijit massage en met nog 1 massage te gaan, weet ik zeker dat er nog een paar bijkomen.