Maak vandaag nog gebruik van het gezondheidsplatform!

gezondheidsplatform

Wil jij jouw lichaam gezond en goed gevormd maken? Of wil jij je afgetrainde lichaam goed in vorm houden? Door gebruik te maken van het gezondheidsplatform, leer je door middel van diverse trainingen en meditatie je innerlijke rust te behouden of juist te krijgen. In een online gezondheid en leefstijl programma volg je een doelgerichte holistische oefeningen die je vanuit je eigen huis kan beoefenen. Door simpelweg gezonde voeding, effectief bewegen en mentale rust ontdek of behoud jij de gezonde lifestyle waar zondigen uiteraard wel kan!

Door de jarenlange kennis en ervaring die deze fantastische trainer heeft opgedaan, vormt haar wijsheid eigenlijk tot de sleutel voor een een gezond lichaam en mentale rust.

gezondheidsplatform

Hulp van de online personal coach 

Vanuit dit gezondheidsplatform hoopt Iboya jouw toegankelijk en laagdrempelig te helpen zonder op locatie aanwezig te zijn. Door dit online in de vorm van video’s te laten zien kan je hier gemakkelijk gebruik van maken. In de vorm van een online eHealth platform waar online programma’s, virtual reality, apps, beeldbellen en vragenlijsten samenkomen.Ze heeft dan ook op elk moment van de dag toegang tot het platform – op welke plek dan ook.

Regelmatig komen er updates, extra informatie, nieuwe oefeningen en vooral heldere meditatie-educatie. Deze helpt jou om duurzaam zelfredzaam te worden. Het is dan ook de ideale aanvulling op gebied van hulpverlening, steun, mentale coaching en meer tijdens dit corona tijdperk waarin je nog altijd moet blijven bewegen om fit te blijven.