De juiste hulp gevonden bij personal coach Eindhoven

Smart personal training

Een hele tijd geleden, toen ik nog veel onnodige kilo´s had, was ik er van overtuigd dat ik iets wilde veranderen. Ik wilde verandering brengen in mijn gewicht. Het was voor mij namelijk geen optie om op deze manier door te gaan met leven. Toen ik zelf begon met sporten zag ik maar geen verschil in gewicht. Ik merkte daarom al gauw dat ik hulp nodig had.

personal coach eindhoven

Werd gelijk uitgenodigd voor een vrijblijvend advies

 

Ik ging opzoek naar hulp door te zoeken op ´´personal coach Eindhoven´´. Ik kwam daarna uiteindelijk terecht bij Smart Personal Training. Op de site van van personal coach Eindhoven raakte ik door de beschreven diensten van het bedrijf erg geïnspireerd en leek het me dus wel wat om met het bedrijf in zee te gaan. Dit heb ik daarna ook gedaan. Ik nam contact op met het bedrijf en werd al gelijk uitgenodigd voor een vrijblijvend advies.

personal coach eindhovenKan zelfstandig verder

Het vrijblijvend advies was erg overtuigend en daarom koos ik ervoor om een voeding en sportadvies te volgen bij personal coach Eindhoven. Na het eerste gesprek werd al duidelijk welke kansen ik allemaal kon pakken op het gebied van sport en eten. Nu 2 maanden later heb ik het advies afgerond en ben ik er van overtuigd dat ik zelf aan de slag kan zonder het advies. Het sporten en eten werkt zeer motiverend, zeker omdat ik de resultaten er van zie. Zonder de training van personal coach Eindhoven kon ik dit echt niet realiseren. Ik ben erg blij met het advies want zo kan ik zelfstandig verder en hoop ik dat ik nog meer resultaat ga zien.