Fysiotherapie Ellekoot is een geschikt bedrijf in Veenendaal

Fysiotherapie Ellekoot

Bent u op zoek naar fysiotherapeut in Veenendaal? Misschien is fysiotherapie Ellekoot wel iets voor u? Heeft u enkele lichamelijke klachten die verholpen moeten worden? Lichamelijke klachten zijn altijd vervelend, het kan dagelijkse bezigheden verhinderen. U wilt natuurlijk de behandeling hebben die het best bij u past, van de juiste therapeut. U wilt natuurlijk het gevoel hebben dat u geholpen wordt en dat de therapeut u daadwerkelijk wil helpen. Vertrouwen, verstand en vriendelijkheid zijn zeer belangrijk aspecten binnen dit vak. Het is moeilijk om te kiezen tussen alle fysiotherapiepraktijken die er zijn. Vaak wordt u ook nog eens verkeerd behandeld. Dan is het vertrouwen in een fysiotherapeut al gauw weg en hoopt u maar dat het overgaat. Maar dat is natuurlijk erg zonde. Uw lichaam heeft de juiste behandeling nodig, want uw klacht gaat meestal niet vanzelf over. Fysiotherapie Ellekoot heeft voor elk probleem een oplossing. Uw probleem zal hier gegarandeerd verholpen worden.

Ondersteuning

Voor elk probleem een oplossing, bij Fysiotherapie Ellekoot

Behalve enkel fysiotherapie zijn er nog meer keuzes bij Fysiotherapie Ellekoot. De Ellekoot biedt:

Fysiotherapie: voor het verstrekken van paramedische zorg volgens moderne wetenschappelijke inzichten en protocollen.

Manuele therapie: voor klachten in het “bewegingsapparaat”, oftewel klachten in de wervelkolom of de gewrichten in armen en benen.

Oefentherapie Cesar: De oefentherapeut biedt paramedische zorg op het gebied van houding en beweging. Met behulp van oefeningen, adviezen en coaching worden bestaande klachten behandeld en wordt er gewerkt aan het voorkomen van nieuwe klachten.

Acupunctuur: Acupunctuur streeft naar harmonie tussen yin en yang.

En nu ook nieuw, Shockwave Therapie: Een zeer efficiënte, niet chirurgische behandelmethode. Shockwave therapie wordt succesvol ingezet voor de behandeling van spierweefsel en peesaanhechtingen. Shockwaves zijn geluidsimpulsen met veel energie, die zich als golven in de diepte kunnen verplaatsen.

Ziet u? Bij deze fysiotherapeut is er altijd wel een manier om u te helpen. Uw probleem wordt bij Fysiotherapie Ellekoot verholpen, altijd met succes!

Revalidatie