Fitness apparatuur leasen

Een sportschool openen? De kans is groot dat je een locatie hebt uitgekozen en hebt nagedacht over de doelgroep van je sportschool.

Maar heb je goed nagedacht over de uitrusting die je in je sportschool gaat aanbieden? Moet je het direct kopen of is het beter om je fitness apparatuur te leasen? Overweeg deze drie belangrijkste redenen waarom het leasen van fitness apparatuur een geweldig idee kan zijn voor uw instelling.

Focus minder op kosten, meer op waarde van productenWanneer je fitness apparatuur leasen, hoeft je zich geen zorgen te maken over het vooraf betalen van de volledige kosten van de apparatuur. Veel leasemaatschappijen houden rekening met uw unieke financiële behoeften en ontwikkelen een betalingsoplossing die flexibel is en werkt voor je en de cashflow van uw sportschool.

Dus in plaats van je zorgen te maken over hoe je de fitness apparatuur gaat betalen, krijg je wat ruimte om te ademen. Afgezien van financiële zorgen, heeft je tijd om je te concentreren op de apparatuur van uw sportschool en de duidelijke waarde die dit voor uw fitnesscentrum oplevert. Dit verbetert de ervaringen van uw leden, aangezien je ze actief leert hoe ze uw fitnessclub kunnen gebruiken om hun gezondheids- en fitnessdoelen te bereiken.

Bied uw leden de nieuwste en beste apparatuur aanBetalen voor de fitnessapparatuur van uw sportschool betekent dat je lange tijd dezelfde apparatuur zult hebben. In de wereld van steeds veranderende technologie en interesses van sporters kan die apparatuur binnen een paar jaar verouderd raken.

In plaats van vast te zitten aan dezelfde apparatuur omdat je deze rechtstreeks hebt gekocht, heeft je bij het fitness apparatuur leasen de mogelijkheid om deze te upgraden of te vervangen wanneer er nieuwe technologie opduikt. Dit geeft je een concurrentievoordeel ten opzichte van andere sportscholen, waardoor uw leden tevreden blijven met het up-to-date, mooie aanbod van uw sportschool. Het hebben van nieuwe apparatuur betekent ook dat de onderhoudskosten en de uitvaltijd van apparatuur laag zullen zijn, waardoor zowel sportschoolleden als personeel nog gelukkiger worden.

Bespaar geld door belastingaftrekWat is er beter dan wat extra geld te besparen dat je verder zou kunnen gebruiken om in uw sportschool te investeren?

Over het algemeen kunnen uw maandelijkse leasebetalingen worden afgetrokken van uw belastingaangifte als bedrijfskosten. Deze financiële besparingen verlagen de totale kosten van uw lease. Ook, hoewel niet altijd het geval, bieden sommige financieringsopties een bedrijf de mogelijkheid om te profiteren van bepaalde belastingvoordelen die betrekking hebben op apparatuur.