Betere rackets met padel grip

padelcasa-logo

Wilt u graag uw rackets verbeteren, of er een betere grip op hebben? Dan bent u bij Padelcasa, gespecialiseerd in padel grip, aan het juiste adres. Zo bieden wij een ruim assortiment aan accessoires, van speciale, op maat gemaakte grips, tot goede merken tennisballen. Zoals al vermeld is, zijn padel grips onze specialiteit. Zo bieden wij grips aan die goed de schok kunnen dempen, maar ook grips die niet nat van het zweet worden. Ook is het goed om te testen welke grips het beste bij u passen, om zo bijvoorbeeld de juiste dikte en vorm te kunnen voelen. Ook kunnen wij goede tips geven, en u helpen. Zo is het bijvoorbeeld handig om 2 overgrips over het standaart te doen, als u grote handen heeft. 

 Producten testen

Bij ons kunt u langskomen om rackets en accessoires te testen, om er zo achter te komen of het product ook echt bij u past. Zo kunt u bijvoorbeeld een anti-shock padel bij ons testen, om zo erachter te komen of het product ook echt bij u past. Ook voorkomt u op deze manier miskopen. Ons team bestaat oud jong en oud, en staat klaar om u met alles te helpen. Zo biedt ons team altijd het beste advies bij een product, en helpen wij u ook om het zo goed mogelijk te kunnen testen. 
  Heeft u nog vragen, of wilt u meer over ons te weten komen? Neem dan gerust een kijkje op onze website, of neem contact met ons op.