Behaal resultaat met een personal trainer in Eindhoven

Trainen

Sinds ik sport onder begeleiding van een personal trainer in Eindhoven, ga ik weer met plezier naar de sportschool. Geloof me, ik heb heel wat sportscholen van binnen gezien. En elke keer begon ik weer enthousiast en vol goede moed. Maar de resultaten bleven uit en dat demotiveert. Ik had minder plezier in het sporten en vroeg me af waar ik mee bezig was. Waarom 2 keer per week jezelf afbeulen bij de sportschool als het geen resultaat oplevert?

Personal trainer Eindhoven

Sporten met een personal trainer in Eindhoven

Toch begon het weer te kriebelen want sporten an sich vind ik wel leuk en ik weet ook dat bewegen goed voor me is. Maar ik wil ook graag resultaten behalen. Dit heb ik ook nodig om gemotiveerd te blijven. Via via kwam ik in contact met een personal trainer in Eindhoven van 2CRE8. Hij vertelde me een en ander over de mogelijkheden en wat ik hoorde klonk erg interessant. Omdat je bij 2CRE8 samen traint met een personal trainer in Eindhoven, word je ontzettend goed begeleid. Dit betekent ook dat jouw wensen en jouw doel het uitgangspunt is. Daar werk je samen naar toe. Je trainingsschema, eventueel aangevuld met voedingsschema’s zijn hier op gebaseerd.

2CRE8

Zo blijf je gemotiveerd

Ook je karakter is belangrijk. Tijdens een kennismakingsgesprek wordt ook bekeken hoe jij in elkaar zit en wat jij nodig hebt om je doelen te bereiken. Dan worden dus ook de prikkels bepaald die jou motiveren. Ik vind resultaat belangrijk. Mijn doel is opgedeeld in meerdere subdoelen zodat ik sneller een resultaat kan bereiken. Dit zorgt er voor dat ik weer waar ik het voor doe en dat houdt me scherp. Ik denk dat het bij 2CRE8 wel gaat lukken om mijn doelen behalen. Het sporten blijft leuk, zeker ook door de afwisseling in de training en de klik met de personal trainer in Eindhoven.